Tervetuloa sivuilleni!

Kaakkois-Suomen vaalipiirin äänet on laskettu ja sain 7147 äänestäjän luottamuksen. Kiitän äänestäjiä tästä suuresta luottamuksesta edustajan tehtäväni jatkolle - ja kaikkia perussuomalaisten äänestäjiä, että voin jatkaa sitä työtä niin monen erinomaisen perussuomalaisen kollegan kanssa.


Eduskuntatyöhön liittyvät tietoni (ansioluettelo, luottamustoimet, puheenvuorot, kysymykset jne.) löytyvät Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini.

Kunnallisten luottamustoimien osalta toimin tällä hetkellä Lappeenrannassa kaupunginvaltuutettuna kauden 2017-2021 ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajana. Tiedot kaupungin luottamustoimistani löytyvät linkistä.

Omaan reilun vuosikymmenen taustan perussuomalaisissa. Toimin viiden vuoden ajan Lappeenrannan seudun perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana sekä perussuomalaisten Kymen piiri ry:n puheenjohtajistossa.


Ota yhteyttä:

* Seuraa ajankohtaiset kommenttini sosiaalisessa mediassa - Facebook- https://www.facebook.com/janimakelafi, Twitter- https://twitter.com/JaniMakelaFi ja Instagram-tilini https://www.instagram.com/janimakelafi/.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".