Tervetuloa sivuilleni!

Olen Jani Mäkelä, perussuomalaisten kansanedustaja Lappeenrannasta. Keskeisimmät teemani ja tavoitteeni ovat: Suomalaisen työn asia, peruspalveluiden puolesta, tavallisessa arjessa pärjääminen, maahanmuutto-, EU- ja eurokriittisyys ja Kaakkois-Suomen edunvalvonta.

Lappeenrannan kunnallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2008 alkaen. Tällä hetkellä toimin kaupunginvaltuutettuna kauden 2017-2021 ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajana.

Sivustoni on muutostyön alla. Eduskuntaan liittyvät tietoni ovat parhaiten saatavilla Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini


Ota yhteyttä:

* Tykkää Facebook-sivustani https://www.facebook.com/janimakelafi ja seuraa Twitter-profiiliani https://twitter.com/JaniMakelaFi - kuule ajankohtaiset asiat sosiaalisessa mediassa.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".