Tervetuloa sivuilleni!

Olen perussuomalaisten kansanedustaja Lappeenrannasta, eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtaja ja liikenne-ja viestintävaliokunnan jäsen. Keskeisimmät poliittiset tavoitteeni ovat puolustaa suomalaista työtä ja yrittämistä, kansalaisten pärjäämistä arjessa ja elämisen kustannusten kanssa sekä Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta mm. maahanmuuton ja EU:n suhteen.

Eurovaalien ennakkoäänestys on kotimaassa keskiviikosta tiistaihin 15.-21.5. ja vaalipäivä on sunnuntai 26.5.2019. Toivon sinun äänestävän perussuomalaista ehdokasta. Heti ennakkoon, mitä tiukemmin kritisoit EU:a - jos sinulle ei käy mitä sieltä tulee.

Tällä kertaa en ole itse ehdokkaana. Haluan toiselle kaudelle valittuna ja vastuullisia tehtäviä saaneena kansanedustajana keskittyä kotimaan politiikaan. Ehdokkaani mepiksi on perussuomalaisten Laura Huhtasaari, nro 146.

Voit tutustua Lauraan sekä muihin erinomaisiin ehdokkaisiimme vaalisivustolla!


Eduskuntatyöhön liittyvät tietoni (ansioluettelo, luottamustoimet, puheenvuorot, kysymykset jne.) löytyvät Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini.

Kunnallisten luottamustoimien osalta toimin tällä hetkellä Lappeenrannassa kaupunginvaltuutettuna kauden 2017-2021 ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajana. Tiedot kaupungin luottamustoimistani löytyvät linkistä.

Omaan reilun vuosikymmenen taustan perussuomalaisissa. Toimin viiden vuoden ajan Lappeenrannan seudun perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana sekä perussuomalaisten Kymen piiri ry:n puheenjohtajistossa.


Ota yhteyttä:

* Seuraa ajankohtaiset kommenttini sosiaalisessa mediassa - Facebook- https://www.facebook.com/janimakelafi, Twitter- https://twitter.com/JaniMakelaFi ja Instagram-tilini https://www.instagram.com/janimakelafi/.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".