Tervetuloa sivuilleni!

Olen Jani Mäkelä, perussuomalaisten kansanedustaja Lappeenrannasta. Keskeisimmät teemani ja tavoitteeni ovat: Suomalaisen työn asia, peruspalveluiden puolesta, tavallisessa arjessa pärjääminen, maahanmuutto-, EU- ja eurokriittisyys ja Kaakkois-Suomen edunvalvonta.

Perussuomalaisten Kymen piiri ry. nimesi kevätkokouksessaan 21.4.2018 minut ehdolle mahdollisiin maakuntavaaleihin ja kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Palaan vaalikampanja-asioihin lähempänä vaaleja, tervetuloa tukiryhmään!

Lappeenrannan kunnallispolitiikassa olen ollut mukana vuodesta 2008 alkaen. Tällä hetkellä toimin kaupunginvaltuutettuna kauden 2017-2021 ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajana.

Sivustoni on muutostyön alla. Eduskuntaan liittyvät tietoni ovat parhaiten saatavilla Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini


Ota yhteyttä:

* Seuraa ajankohtaiset kommenttini sosiaalisessa mediassa - Facebook- https://www.facebook.com/janimakelafi, Twitter- https://twitter.com/JaniMakelaFi ja Instagram-tilini https://www.instagram.com/janimakelafi/.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".