Olen perussuomalaisten kansanedustaja Lappeenrannasta, perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtaja ja valtiovarainvaliokunnan varajäsen.

Keskeisimmät poliittiset tavoitteeni ovat puolustaa suomalaista työtä ja yrittämistä, kansalaisten pärjäämistä arjessa ja elämisen kustannusten kanssa sekä Suomen kansallista itsemääräämisoikeutta mm. maahanmuuton ja EU:n suhteen.


Kansanedustaja olen ollut 2015 alkaen. Eduskuntatyöhön liittyvät tietoni (ansioluettelo, luottamustoimet, puheenvuorot, kysymykset jne.) löytyvät Eduskunnan sivuilta: Linkki kansanedustajaprofiiliini. Veikkauksen hallintoneuvostossa olen toiminut koko eduskunta-urani, tällä kaudella varapuheenjohtajana.

Olen Etelä-Karjalan maakuntahallituksen jäsen. Kunnallisella tasolla toimin Lappeenrannassa kaupunginvaltuutettuna 2013 alkaen ja kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtajana. Tiedot kaupungin luottamustoimistani löytyvät linkistä.

Omaan reilun vuosikymmenen taustan perussuomalaisissa. Toimin viiden vuoden ajan Lappeenrannan seudun perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana sekä perussuomalaisten Kymen piiri ry:n puheenjohtajistossa.


Ota yhteyttä:

* Seuraa ajankohtaiset kommenttini sosiaalisessa mediassa - Facebook: https://www.facebook.com/janimakelafi, Twitter: https://twitter.com/JaniMakelaFi, Instagram: https://www.instagram.com/janimakelafi/.

* Jos sinulla on kysymys, aloite tai muuta palautetta joka ei ole erityisen kiireistä tai henkilökohtaista, ota yhteyttä avustajaani Mikko Kokkoon, email. mikko.kokko@eduskunta.fi, puh. 09-432 4109

* Minut tavoittaa sähköpostilla jani.makela@eduskunta.fi, tai puhelimitse 09-432 3109. Paperiposti kulkee nimelläni sekä postinumerolla "00102 Eduskunta".